torsdag den 1. maj 2014

Ren zen i form af verdens lækreste magasin - forbavsende ukendt i Danmark

Kinfolk. Verdens lækreste og mest beroligende magasin
Påsken er ovre - og jeg ved, at nogle tilføjer et tavst eller hvisket "endelig".
Har du det sådan?
Var der lidt for megen uro? For mange gæster - af den lidt mere besværlige slags? Eller for mange pligtbesøg ud af huset? Eller skete der bare for meget? For meget havearbejde? For megen fitness? For mange udflugter til sjove ferieevents, som måske ikke var så sjove for alle i familien?
Eller var det balancen mellem enetid og fællestid, den var helt gal med?

Hvis din påske var sådan, eller hvis din fritid ofte har det med at se sådan ud, så vil jeg varmt anbefale dig et meget specielt tidsskift, jeg har opdaget. Det hedder Kinfolk, og det ligner ikke noget som helst andet, jeg kender. For det første er det i lækker pap-bogindbinding (inkl. flapper) med den mest fingerforførende matte overflade. For det andet er indholdet vidunderligt dejligt. Det er på ingen som helst måde noget i retning af et klassisk dame- (eller mande-)blad. Det er et MENNESKEmagasin med små velafpudsede artikler om livet. Ofte lidt skæve artikler og altid garneret med yderst velfotograferede billeder. Det er både meditativt og zen, men uden at disse ord overhovedet bruges. Det fungerer bare.

Indholdet er interviews, råd, guides og reportager, garneret med et par lækre (og måske lidt skæve) opskrifter og som sagt mængder af helt specielle billeder.
Magasinet har medarbejdere fra store dele af verden (inkl. Danmark).

Til den, der har svært ved at finde balancen i det der med fritiden, vil jeg helt særligt anbefale Kinfolk vol. 9, som handler netop om dette emne.
Som der står på denne udgaves bagside:
Do weekends still exist? Is it even possible to unplug from phones and computers? Wheter you're reveling in the great outdoors, doing some marathon baking or just lounging on the couch, this issue is our guide to striking the right balance and making the most of our well-earned days off.


Magasinet er en sand nydelse!
Som en anden læser skrev: "Beautiful photography. Simple articles about fascinating subjects. A magazine that you will read cover to cover. One of the best magazines ever produced."

Se mere om denne delikatesse af et magasin ved at klikke på billedet her:

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.