Jeg får døden - omtalt


Artikel i Århus Stiftstidende 28. sept. 15---

Midtjyllands Avis fortæller om 'Jeg får døden' 19. sept. 15 under overskriften "Ry-forfatter udgiver krimi med lokal inspiration"

---

Artikel i Ugebladet Skanderborg 29. sept 15
---

Henvisninger på adskillige bibliotekssider ultimo september 15

---

Min artikel på Litteratursiden, om hvordan virkeligheden overhaler mine værste krimiforfatter-fantasier
"Efter at have set Kontants udsendelse om Kay Hougaard, en 'religiøs freelance-guru' (som Mikael Rothstein kalder ham), der holder kurser i at ophøre med at spise og drikke og i stedet "leve af lys", er jeg trods min krimis emne chokeret.
Dybt chokeret over, at min bog overgås så voldsomt af virkeligheden. Over at folk kynisk kan få sig til at sælge dyre kurser i sådan noget vås - som desværre ikke blot er vås, men livsfarligt vås! For der er - præcis som i min krimi - skrøbelige og desperate mennesker, der hopper på våset og i dette tilfælde fra virkeligheden sulter og tørster sig til døde."
---
'Jeg får døden' nævnt på Krimifan.dk's liste over september-krimier 2015.
---
CDONs liste - Klik & forstør
'Jeg får døden' nævnt som 8. mest solgte danske bog på norsk CDON, 18. sept. 15.

---


Artikel i Lokalavisen Skanderborg:
"
Bogens detektivpar er ret usædvanligt, idet den midaldrende hospitalspræst Ester ikke er den slags, der hopper fra skyskrabertag til skyskrabertag eller slår morderen ud med karatehug. Hun indkredser i stedet morderen ved hjælp af sin erfaring med mennesker og sin evne til at få dem til at tale – og så ved hjælp af sin psykologkollega Andreas, der er tretten år yngre end hende."
------
Grundigt interview på Ordlaboratoriet - blandt andet om 'Jeg får Døden'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.